Toyota RAV4 2,5 Hybrid AWD-i Style Business 2020 20000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 45900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  20000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 131
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus SRA-637

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Tehdastakuu voimassa Synteettinen nahkaverhoilu sinisin koristeompelein 1 omistaja Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa,molemmat 18″ Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa,molemmat 18″ Navigointijärjestelmä Euroopan kartoilla Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja,viimeisin 15000 km Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutka edessä Pysäköintitutka takana VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Sähkösäätöinen kuljettajan istuin Adaptiivinen vakionopeussäädin