NISSAN Qashqai 1,6L Stop / Start System Visia 2WD 5M/T Select 2013 164000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 10900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  164000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 139
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus XVJ-410

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Ilmastointilaite Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Suhteessa 60/40 taittuva takaselkänoja Ajotietokone Ajonopeuden mukaan säätyvä tihkutoiminto etupyyhkijöissä Peruutettaessa automaattisesti käynnistyvä takalasinpyyhin Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt ABS lukkiutumattomat jarrut Kannelliset ehostuspeilit häikäisysuojissa Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana Ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäätö Digitaalinen kello ja ulkolämpötilamittari IMS kit , Renkaantäyttöpakkaus Bluetooth® hands-free Liitin MP3 soittimelle Äänentoiston näppäimet ohjauspyörässä Radio/CD soitin ja 4-kaiutinta