NISSAN Qashqai 1,6L Stop / Start System Visia 2WD 5M/T Select 2013 159000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 10900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  159000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 139
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus XVJ-410

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Ilmastointilaite Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitetyt etuistuimet Lämmitetyt etuistuimet Ajotietokone Ajonopeuden mukaan säätyvä tihkutoiminto etupyyhkijöissä Peruutettaessa automaattisesti käynnistyvä takalasinpyyhin Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt ABS lukkiutumattomat jarrut Kannelliset ehostuspeilit häikäisysuojissa Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana Ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäätö Digitaalinen kello ja ulkolämpötilamittari IMS kit , Renkaantäyttöpakkaus Bluetooth® hands-free Liitin MP3 soittimelle Äänentoiston näppäimet ohjauspyörässä Radio/CD soitin ja 4-kaiutinta