LEXUS ES 300h Executive, Tähän autoon Auto-Jenin 30v rahoitustarjous 1,3%, 421 eur/kk ilman käsirahaa! 2020 49000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 42900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  49000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 103
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus MZK-519

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Nahkaverhoilu Lexus Navigation -järjestelmä Bi-LED ajovalot automaattisilla kaukovaloilla Peruutuskamera Peruutuskamera Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Automaattinen ilmastointi, 2-alueinen, nanoe®-toiminnolla Vähän ajettu Huippusiisti Sähkötoiminen kattoluukku EV-sähköajotila Etuistuinten 8-suuntaiset sähkösäädöt Etuistuinten ilmastointi Etuistuinten lämmitys Etuistuinten ristiseläntuki, sähkösäätöinen Kuljettajan istuimen istuinosan pituussäätö Muistipaikat, kuljettajan istuimen ja ohjauspyörän säädöille Suksiluukku Sähkötoiminen tavaratilanluukku Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa