HONDA Civic Tourer 1,8i Comfort 2016 41000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 16300€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  41000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 146
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus MMO-981

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja Ajonvakautusjärjestelmä (VSA) Kaupunkiliikenteen hätäjarruavustus (CTBA) Automaatti-ilmastointi Automaatti-ilmastointi Huippusiisti Suomi-auto Joutokäynnin sammutusautomatiikka Kuljettajan istuimen manuaalinen korkeussäätö Lämmitettävät istuimet (edessä) Vakionopeussäädin nopeudenrajoittimella Kahdet renkaat Suomenkielinen i-MID monitoiminäyttö Sivuturvaverhot (edessä ja takana) Etumatkustajan poiskytkettävä SRS-turvatyyny Hätäjarrutustehostin (BA) Mäkilähtöavustin (HSA) Takajarrut 15 ” umpinainen levy Sähkötoimiset ikkunat (edessä ja takana) Yhdellä painalluksella toimivat sähkötoimiset ikkunat edessä