SKODA Octavia Combi 2,0 TDI DPF 4X4 Elegance. Juuri katsastettu 2007 350000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 3400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2007
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  350000km
 • Moottoritilavuus 1960
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 166
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus CZS-955

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huonontien paketti Täydellinen huoltokirja ESP/DSR- ajonvakautusjärjestelmä ESP/DSR-ajovakaudenhallintajärjestelmä ESP/DSR-ajovakaudenhallintajärjestelmä ASR-vetoluistonestojärjestelmä Climatronic – kaksialue automaatti-ilmastointi Kaksialueinen sähköisesti ohjattu Climatronic automaatti-ilmastointi Vetokoukku Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kyynärnoja takaistuimella Lämmitettävät etuistuimet Ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Vakionopeuden säädin Kahdet renkaat Ajotietokone kahdella muistilla Ajotietokone Ikkunaturvatyynyt edessä ja takana Ikkunaturvatyynyt Aero-tuulilasinpyyhkimet