AUDI A4 Avant Business Sport Comfort S line Edition 2,0 TFSI 140 kW S tronic 2017 60000km, Jeni-AutoCenter, 33900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  60000km
 • Moottoritilavuus 1984
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 127
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus EOZ-448

Lisätiedot: 1 omistaja Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana Ilmanottoaukkojen kromatut somistelistat Polttoainekäyttöinen lisälämmitin kaukosäädöllä Automaatti-ilmastointi, 3-alueinen Urheilullisempi alusta Etuistuinten lämmitys Kahdet renkaat Käännettävä takaselkänoja: 40 : 20 :40 Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Webasto/Eber kellolla Urheiluetuistuimet, sähkötoimiset ristiseläntuet Vakionopeussäädin nopeudenrajoittimella Kuljettajan informaatiojärjestelmä 7″ värinäytöllä Sideguard-ikkunaturvaverhot Etusivulasit äänieristelasia Takalasinpyyhin ja pesulaite