Toyota Corolla Verso 1,6 VVT-i Linea Sol 2007 356000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 3900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2007
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  356000km
 • Moottoritilavuus 1590
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 178
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus UAF-251

Lisätiedot: BA-hätäjarrutustehostin + VSC-ajonvakautusjärjestelmä ja TRC-luistonesto (pois kytkettävä) Huoltokirja Automaattinen ilmastointilaite digitaalisilla painikkeilla Etuistuimet etäisyys-, selkänojan kallistus- ja korkeussäädöillä Etuistuinten kyynärnojat (K+M) Etuistuinten kyynärnojat (K+M) Vakionopeussäädin Kahdet renkaat Monitoiminäyttö: kello, ulkolämpotila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, matka-aika, toimintasäde, Aluvanteet Etupyyhin sadetunnistimella Takalasin lämmitin Takalasinpyyhin tihkuasennolla Vihreät sävylasit Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä virta-avaimella Ikkunaturvatyynyt 1. ja 2. istuinrivillä Kaksivaiheiset etuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny Sivuturvatyynyt edessä ABS & EBD Automaattisesti tummentuva taustapeili