VOLKSWAGEN GOLF Variant Comfortline 1,6 75 kW 2008 218000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 3900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2008
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  218000km
 • Moottoritilavuus 1595
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 176
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus IXC-520

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Moottori korjattu 2020 öljyn kulutuksen takia.Nyt toimii ja ei syö öljyä. Huoltokirja ESP-ajonvakautusjärjestelmä Puoliautomaattinen Climatic-ilmastointi Puoliautomaattinen Climatic-ilmastointi Jaettavassa takaselkänojassa keskikyynärnoja ja läpilastausmahdollisus Korkeudensäätö etumatkustajan istuimessa Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kyynärnoja Mukavuusistuimet edessä Ristiseläntuensäätö etuistuimissa Takapenkin selkänoja käännettävissä Vakionopeudensäädin Kahdet renkaat Ikkunaturvaverhot Takalasinpyyhin ja -pesin Tuulilasinpyyhkimet tihkutoiminnolla Vihreät lämpöä eristävät sävylasit Kaksi etuturvatyynyä Sivuturvatyynyt etuistuimissa