SKODA Fabia 1,0 TSI 110 Ambition 1-Omistaja,Huippusiisti 2019 42000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 13900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  42000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 121
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus CLZ-857

Lisätiedot: Matone-kevytmetallivanteet 6Jx15″ 185/60R15 Optical Parking Assistant – peruutuskamera 1 omistaja KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja sähköinen Huoltokirja sähköinen ESC-ajonvakautusjärjestelmä Huippusiisti Suomi-auto Climatic-ilmastointi Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Säilytystaskut etuistuinten selkänojien sivuissa Kahdet renkaat Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet Sävylasit