Skoda Scala 1,0 TSI 115 Ambition 2019 16000km, Jeni-AutoCenter, 18900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  16000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 130
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus CNL-294

Lisätiedot: Tavaratila välipohja 1 omistaja Täydellinen huoltokirja KESSY – avaimeton keskuslukitus ja käynnistys SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi Vetokoukun asennusvalmius Pysäköintitutka taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa. Molemmat 17″ talvirenkaat kitka Climatronic – automaatti-ilmastointi Kahdet renkaat Korkeussäädettävät etuistuimet Ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Pesunesteen määrän merkkivalo Takalasin pesin ja pyyhin jaksottaisella toiminnolla Tuulilasin pyyhin jaksottaisella toiminnolla sekä valo- ja sadetunnistin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan polviturvatyyny Sivuturvatyynyt edessä