VOLKSWAGEN Amarok DC Trendline PRO 3,0 TDI 120kW 4MOTION 3080kg ilman takaistuimia 2018 63000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 33900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  63000km
 • Moottoritilavuus 2967
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Pakettiauto
 • CO2-päästöt 223
 • Korimalli Avolava
 • Rekisteritunnus JKX-906

Lisätiedot: ALV-vähennyskelpoinen lavasuoja+pressu Huoltokirja ESP-ajonvakautusjärjestelmä OFFROAD-toiminnolla (Hillholder, alamäkiavustin, offroad ABS) Climatic-ilmastointi Climatic-ilmastointi Kokonaispaino 3080kg Vetokoukku Start-Stop-sammutusautomatiikka Istuinlämmitys molemmissa etuistuimissa Istuinverhoilu ”Austin” Korkeudensäätö molemmissa etuistuimissa Kahdet renkaat Kuljettajan ja etumatkustajan etu-ja sivuturvatyynyt, etumatkustajan etuturvatyynyn on/off-kytkin Sähköikkunat ja -peilit Ohjauspyörän syvyyden- ja korkeudensäätö Radio ”Composition Media” kuusi kaiutinta, matkapuhelinvalmius, App-Connect Metalli- tai helmiäisväri