SKODA Kamiq 1,0 TSI 115 Style DSG Autom. 2020 9000km, Jeni-AutoCenter, 29900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  9000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 140
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus ETH-902

Lisätiedot: Style-paketti Optical Parking Assistant – peruutuskamera pesimellä Pysäköintitutka eteen ja taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Climatronic – automaatti-ilmastointi Climatronic – automaatti-ilmastointi Korkeussäädettävät etuistuimet Ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Pesunesteen määrän merkkivalo SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi Takalasin pesin ja pyyhin jaksottaisella toiminnolla Tuulilasin pyyhin jaksottaisella toiminnolla sekä valo- ja sadetunnistin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan polviturvatyyny Sivuturvatyynyt edessä Hill Hold -järjestelmä Levyjarrut myös takana Automaattisesti tummentuva sisätaustapeili Sähköisesti sisäänpäin taitettavat, säädettävät, lämmitettävät ja automaattisesti tummentuvat ulkopeilit