Ford Focus 1,0 EcoBoost 100 hv Start/Stop M5 Trend Wagon 2016 114000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 11900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  114000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 109
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus LNH-712

Lisätiedot: Huoltokirja ESC – Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä sisältää luistoneston ja hätäjarruassistentin Ilmastointi – Manuaalinen Etuistuimet – Comfort-tyyppiset Etuistuimet – Etumatkustajan istuin manuaalisesti 2-suuntaan säädettävä (eteen/taakse) Etuistuimet – Etumatkustajan istuin manuaalisesti 2-suuntaan säädettävä (eteen/taakse) Etuistuimet – Kuljettajan säädettävä ristiselän tuki Etuistuimet – Lämmitettävät Etuistuimet – Matkustajan säädettävä ristiselän tuki Takaistuimet – 60/40 suhteessa jaettava selkänoja Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeudensäädin (sis. ajonopeusrajoittimen) Ajotietokone Kahdet renkaat Turvatyynyt – Sivuturvaverhot edessä ja takana Lämmitettävä tuulilasi Takalasin pyyhin – Pesurilla Turvatyynyt – kuljettajan ja etumatkustajan Turvatyynyt – Sivuturvatyynyt edessä ABS – Lukkiutumattomat jarrut elektronisesti ohjatulla jarrutusvoiman tasaimella (EBD) Ikkunat – Edessä sähkötoimiset, kuljettajan ikkuna yhdella painalluksella ylös/alas