Volkswagen Transporter umpipakettiauto 2,0 TDI 110 kW 4Motion DSG 2017 159000km, Jeni-AutoCenter, 28900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  159000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Pakettiauto
 • CO2-päästöt 167
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus BUR-643

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESP-ajonvakautusjärjestelmä, sis. hill hold -toiminnon Climatic-puoliautomaattinen ilmastointi Jarrutusenergian talteenotto Moottorin sammutusautomatiikka, Start/Stop Moottorin sammutusautomatiikka, Start/Stop Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen lämmitys Kuljettajan istuimen ristiselänsäätö Ohjaamossa 1+2 istuimet Vakionopeudensäädin Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt, etumatkustajan etuturvatyynyn on/off-kytkin Sähkösäätöiset lämmitettävät sivupeilit ja sähköiset lasinnostimet etuovissa Ohjauspyörän syvyyden- ja korkeudensäätö Ajastinkello vakiona olevaan polttoainekäyttöiseen lämmittimeen Matkapuhelinvalmius Radio ”Composition Color”, neljä kaiutinta, USB-liitäntä, 5″ kosketusnäyttö Liukuovi oikealla ALV-vähennyskelpoinen Kahdet renkaat Seinien ja lattian vanerointi