HONDA HR-V 1,5 Elegance CVT 2020 14000km, Jeni-AutoCenter, 27900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  14000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 150
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus NLV-593

Lisätiedot: Honda CONNECT GARMINin navigaattorilla ja CD-soittimella (7″ kosketusnäyttö, AM/FM/DAB, internet radio, AhaTM -integraatio, nettiselain) LED- ajovalot Peruutuskamera Pysäköintitutkat (edessä ja takana) Pysäköintitutkat Pysäköintitutkat Ajonvakautusjärjestelmä (VSA) Ilmastointi, Kaksialueinen automaattinen ilmastointi Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Vähän ajettu Joutokäynnin sammutusautomatiikka 60/40 suhteessa taittuvat takapenkit Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Kuljettajan istuimen manuaalinen korkeussäätö Kuljettajan istuimen selkänojan tasku Lämmitettävät istuimet (edessä) Lämmitetävät etuistuimet Magic Seats -istuimet Takaistuimen keskikäsinoja Takapenkin keskikyynärnoja Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa