Lexus NX 300h Hybrid A AWD F Sport 2017 33000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 37900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  33000km
 • Moottoritilavuus 2494
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 121
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus LPB-680

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Portaaton automaattivaihteisto Nahkaverhoilu, etuistuinten sähkösäädöt Lexus Navigointijärjestelmä Peruutuskamera Peruutuskamera Vehicle Dynamics Integrated Management -ajonvakautusjärjestelmä (VDIM) Automaattinen ilmastointi, 2-alueinen Etuistuinten korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Ristiseläntuki kuljettajan istuimessa Takaistuinten 60:40 suhteessa taittuvat selkänojat Mukautuva vakionopeudensäädin ja törmäyksiä ennakoiva Pre-Crash-turvajärjestelmä Vakionopeudensäädin Ajotietokone Ikkunaturvaverhot, 1. ja 2. istuinrivi Tummennetut taka- ja takasivulasit Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt, polviturvatyynyt ja sivuturvatyynyt Ohjauspyörän syvyys- ja korkeussäätö, sähkötoiminen Ajotilanvalinta Eco/Normal/Sport/Sport+ EV (Sähköajo) ajotila