TOYOTA CAMRY 2,5 Hybrid Style + Webasto kaukosäädöllä 2020 8000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 36900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  8000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 125
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus ZNL-539

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Nahkaverhoilu Sisustan vaalea tyyli vaalealla nahkaverhoilulla Navigointijärjestelmä Euroopan kartoilla Navigointijärjestelmä Euroopan kartoilla Peruutuskamera mediakeskuksen näytöllä Peruutusvahti (RCTA) Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (ICS) Pysäköintitutkat edessä ja takana, yhteensä 8 tunnistinta Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi Webasto kaukosäädöllä 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Niskatuet takana 3kpl Sähkösäätöinen kuljettajan istuin Sähkösäätöinen matkustajan istuin Mukautuva vakionopeussäädin (ACC)