TOYOTA RAV4 2,0 Valvematic AWD Active Multidrive S, erittäin asiallinen! 2015 158000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 25900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  158000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 166
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus CTL-345

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Vetokoukku Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Karttanavigointi Karttanavigointi Peruutuskamera Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Luistonesto (TRC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointilaite Alas kääntyvä takaistuin (60:40) Kuljettajan istuimen etäisyyden ja korkeuden säätö (käsikäyttöinen) Lämmitettävät etuistuimet Vakionopeussäädin Ajotietokoneen ja räätälöityjen ominaisuuksien käyttö kosketusnäytöltä. Navigointi, sisältäen Euroopan kartastot, liikenneinfo, nopeusrajoitus- ja nopeuskamerailmoitin Monitoiminäyttö: Ulkolämpötila, polttoaineen kulutus, toimintasäde, keskinopeus, taloudellisen ajon ilmaisin Sadetunnistin Takalasin lämmitin ajastimella Takalasinpyyhkimen tihkuasento Tummennetut taka- ja takasivulasit Vihreät sävylasit