Lexus RX 450h Hybrid 4WD A F Sport 2018 26000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 63900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  26000km
 • Moottoritilavuus 3456
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 178
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus JZ-2578

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi F Sport nahkaverhoilu Lexus Premium Navigation -järjestelmä Pysäköintitutkan sensorit, edessä ja takana Huoltokirja Huoltokirja Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja matkustajan erillisellä lämpötilansäädöllä Aktiivinen kallistuksenvakautus Mukautuva jousitus (AVS) Talvirenkast 40/20/40 taittuvat takaistuimet Etuistuinten 8-suuntaiset sähkösäädöt, kuljettajan istuimen muistipaikoilla Lämmitettävät takaistuimet Kahdet renkaat Aluvanteet Ajotietokone ja monitoiminäyttö Ajovalojen pesurit Takaovien ikkunoiden aurinkoverhot 10 turvatyynyä: kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt ja polviturvatyynyt, ikkunaturvatyynyt, sivuturvatyynyt edessä ja takana Automaattisesti kytkeytyvä nelivetojärjestelmä (E-FOUR) Drive Mode Select: ECO, NORMAL, SPORT, SPORT+