Lexus NX 300h Hybrid A AWD Executive, huippuvarusteet! 2016 81000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 36900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  81000km
 • Moottoritilavuus 2494
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 121
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus JZ-2576

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Portaaton automaattivaihteisto Nahkaverhoilu, etuistuinten sähkösäädöt Lexus Navigation -järjestelmä Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Pysäköintitutkan sensorit, edessä ja takana Peruutustutkasarja katkaisijalla, taakse, korin värisillä tunnistimilla, 083 Vehicle Dynamics Integrated Management -ajonvakautusjärjestelmä (VDIM) Juuri katsastettu Automaattinen ilmastointi, 2-alueinen Huippusiisti Panorama-kattoikkuna Etuistuinten korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet ja istuinten Ilmastointi myös Takaistuinten 60:40 suhteessa taittuvat selkänojat Lexus Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeudensäädin Kahdet renkaat, uudet talvirenkaat Ajotietokone Ikkunaturvaverhot, 1. ja 2. istuinrivi