Lexus NX 300h AWD Executive, panoraamakatolla 2019 12000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 48900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  12000km
 • Moottoritilavuus 2494
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 137
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus JZ-2575

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Verhoilu, nahkaverhoilu Ajovalot, Bi-LED Pysäköintitutkan sensorit, edessä ja takana Sähkötoiminen takaluukku Sähkötoiminen takaluukku Luistonesto (TRC) Elektroninen, 2-alueinen ilmastointi S-Flow teknologialla Vähän ajettu Huippusiisti Etuistuimet, 8-suuntaiset sähkösäädöt Etuistuinten lämmitys Takaistuinten 60:40 suhteessa taittuvat selkänojat Mukautuva vakionopeudensäädin (ACC) Kahdet renkaat Aluvanteet Turvatyynyt, kuljettajan ja etumatkustajan etu-, sivu- ja polviturvatyynyt / ikkunaturvaverho 1. ja 2. istuinrivi Uudet talvirenkaat Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Sähkötoimiset ikkunat, edessä ja takana 3-puolainen nahkaverhoiltu ohjauspyörä vaihteenvalitsimilla