Lexus NX 300h AWD Executive 2018 76000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 41900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  76000km
 • Moottoritilavuus 2494
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 121
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus JZ-2579

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Verhoilu, nahkaverhoilu Lexus Navigation -navigointijärjestelmä Ajovalot, Bi-LED Peruutuskamera Peruutuskamera Luistonesto (TRC) Elektroninen, 2-alueinen ilmastointi S-Flow teknologialla Etuistuimet, 8-suuntaiset sähkösäädöt Etuistuinten lämmitys Takaistuinten 60:40 suhteessa taittuvat selkänojat Kahdet renkaat, Uudet talvirenkaat Mukautuva vakionopeudensäädin (ACC) Aluvanteet Turvatyynyt, kuljettajan ja etumatkustajan etu-, sivu- ja polviturvatyynyt / ikkunaturvaverho 1. ja 2. istuinrivi Tummennetut taka- ja takasivulasit Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Sähkötoimiset ikkunat, edessä ja takana 3-puolainen nahkaverhoiltu ohjauspyörä vaihteenvalitsimilla Ajovalojen automaattinen korkeudensäätö Automaattiset kaukovalot (AHB)