SKODA Kamiq 1,0 TSI 115 Style 2020 12000km, Jeni-AutoCenter, 24900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  12000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 113
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus SYU-745

Lisätiedot: 1 omistaja Optical Parking Assistant – peruutuskamera pesimellä Pysäköintitutka eteen ja taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Climatronic – automaatti-ilmastointi Climatronic – automaatti-ilmastointi Korkeussäädettävät etuistuimet Ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Aluvanteet Pesunesteen määrän merkkivalo Sunset, tummennetut takasivuikkunat ja takaikkuna Takalasin pesin ja pyyhin jaksottaisella toiminnolla Tuulilasin pyyhin jaksottaisella toiminnolla sekä valo- ja sadetunnistin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan polviturvatyyny Sivuturvatyynyt edessä Hill Hold -järjestelmä Levyjarrut myös takana Automaattisesti tummentuva sisätaustapeili