SKODA Citigo 36,8 kWh 61 kW Style iV 2020 13000km, Jeni-AutoCenter, 18900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  13000km
 • Moottoritilavuus 0
 • Polttoaine Sähkö 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 0
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus JLO-718

Lisätiedot: 1 omistaja Pysäköintitutka taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Climatronic – automaatti-ilmastointi Mode 2 -latauskaapeli, 8 A (AC 1,8 kW) Mode 2 -latauskaapeli, 8 A (AC 1,8 kW) Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kahdessa osassa taitettavat takaistuimen selkänojat Kuljettajan istuimen korkeussäätö Lämmitettävät etuistuimet Vakionopeuden säädin Kahdet renkaat Lämmitettävä tuulilasi SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi Nahkainen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä, käsijarrun kahva ja vaihdevivun nuppi Move&Fun – Puhelinteline ja -sovellukset Remote Access (CITIGOe iV) Swing-audiojärjestelmä, sis. FM/AM radio, 120×43 mm värinäyttö, SD-korttipaikka, USB, Aux-in, Bluetooth ja 6 kaiutinta Perusväri