SKODA Superb 1,5 TSI ACT SportLine DSG Autom. 2020 43000km, Jeni-AutoCenter, 36900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  43000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 160
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus COH-615

Lisätiedot: Sähköisesti säädettävät etuistuimet muistilla. Säädettävä reisituki. Vetokoukku, esiin taitettava Winter-paketti Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8″ värillinen kosketusnäyttö ja langaton WLAN-tukiasema Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Sport-alusta ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin muistilla Kahdet renkaat Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Laminoidut etusivulasit ja SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Mekaaniset takasivuikkunoiden ja takaikkunan verhot Mekaaniset takasivuikkunoiden verhot Sähköisesti taitettavat, säädettävät, lämmitettävät ja automaattisesti himmentyvät ulkopeilit muistilla Lane Assistant – Kaista-avustin ja Side Assist – Kaistanvaihtovaroitin ja Emergency Assist – Hätätilanneavustin 230V pistoke ja USB-liitin keskikyynärnojan takaosassa Bluetooth-matkapuhelinvalmius Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta, kuljettajakohtaisten asetusten tallennus ja kolme kauko-ohjain avainta