VOLKSWAGEN GOLF Variant Alltrack 2,0 TDI 110 kW (150 hv) 4MOTION DSG-automaatti 2019 61000km, Jeni-AutoCenter, 31900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  61000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 134
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus SYS-636

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Radio ja navigointi Discover Media 8″ Peruutuskamera Pysäköintitutkat edessä ja takana Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ESC Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ESC Mukautuva vakionopeussäädin ACC Sadetunnistin Turvatyyny kuljettajalle ja etumatkustajalle, matkustajalta poiskytkettävissä. Kuljettajan polviturvatyyny. Sähkötoiminen seisontajarru, Auto Hold -paikallaanpitoavustin Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä Akkulaturi Digitaalinen mittaristo Active Info Display App-Connect älypuhelinliitäntä Matkapuhelinvalmius Bluetooth Metalli- ja helmiäisvärit Dynaamiset Led-ajovalot. Ajotilanteen mukaan säätyvät. Polttoainekäyttöinen lisälämmitin. Kauko-ohjain ja ajastin.