SKODA Octavia 1,4 TSI Experience Green tec. kats. 11/2021 2013 194000km, Jeni-AutoCenter, 7900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  194000km
 • Moottoritilavuus 1390
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 134
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus OTT-362

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Ksenon-ajovalot, joissa kaarreajovalotoiminto ja automaattinen korkeudensäätö Pysäköintitutka taakse ASR-vetoluistonesto ESP / DSR -ajonvakatutusjärjestelmä, sis. ABS + EBV + ESBS + MSR + ASR + EDS + HBA ESP / DSR -ajonvakatutusjärjestelmä, sis. ABS + EBV + ESBS + MSR + ASR + EDS + HBA Etuistuimilla WOKS-pääntuet (Whiplash Optimized Front Head Restrains) Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kahdessa osassa eteen taitettavat takaistuimen selkänojat ja istuinosat Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Suksiluukku Takaistuimen kyynärnoja tavaralokerolla Tavaralokerot etuistuimen muovipaneleissa Vakionopeuden säädin Ajotietokone, jossa kaksi muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Aero-tuulilasinpyyhkimet Sävylasit