Skoda Superb 1,4 TSI PHEV SportLine iV DSG Autom. 2020 20000km, Jeni-AutoCenter, 45900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  20000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 32
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus ESC-568

Lisätiedot: Esittelyauto Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Kahdet renkaat Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8″ värillinen kosketusnäyttö Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Dynamic Chassis Control – Mukautuva alustan säätö ja Driving Mode Select – Ajoasetuksen valinta Mode 3 -latauskaapeli, 16 A (3,6 kW) ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin muistilla Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Laminoidut etusivulasit ja SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Mekaaniset takasivuikkunoiden ja takaikkunan verhot Mekaaniset takasivuikkunoiden verhot Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ja automaattisesti tummentuvat ulkopeilit muistisäädöllä sekä Boarding Spots-maavalot Sähköisesti sisäänpäin taitettavat, säädettävät ja lämmitettävät sekä automaattisesti himmentyvät ulkopeilit Lane Assistant – Kaista-avustin ja Side Assist – Kaistanvaihtovaroitin ja Emergency Assist – Hätätilanneavustin 2 USB-liitintä keskikonsolin etuosassa 230V pistoke ja kaksi USB-liitintä keskikyynärnojan takaosassa Bluetooth-matkapuhelinvalmius